Kerstactie van SAN in Beekdaelen

© ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 8/12/2021 om 09:53
Laatst bewerkt op 8/12/2021 om 10:26

De Sociale Actie Nuth (SAN) organiseert een kerstactie als alternatief voor de jaarlijkse voedselactie. Deze kan vanwege de coronamaatregelen ook dit jaar niet plaatsvinden.

Vrijwilligers gaan op zaterdag 11 december bij diverse supermarkten in Schimmert, Hulsberg, Nuth en Vaesrade geld inzamelen voor voedselkaarten. Met deze voedselkaarten kunnen gezinnen die het niet breed hebben toch wat extra boodschappen doen voor de Kerst. De kaarten worden uitgedeeld via het maatschappelijk werk van Beekdaelen. 

Wie niet naar de supermarkt kan komen, maar de actie wel financieel wilt steunen, kan dat doen via rekening NL13RBRB8834744861 t.n.v. stichting San.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties