Kerkrade eerste Zuid-Limburgse partnergemeente atletiek

Foto: Achilles Top
Gepubliceerd op 24/04/2024 om 13:29
Laatst bewerkt op 24/04/2024 om 14:47

Bij de opening van een nieuwe atletiekbaan is de gemeente Kerkrade als eerste Zuid-Limburgse gemeente toegetreden als ‘partnergemeente atletiek’. Dat is een initiatief van Limburg Athletics; hét platform voor de Limburgse atletieksport.

Het doel is om atletiekactiviteiten te organiseren zodat de sport toegankelijker wordt  voor zowel jong als oud. In eerste instantie is samenwerking voor een jaar afgesproken. Daarna wordt gekeken of bintenis  meerdere jaren kan worden voortgezet.

"Samen met Limburg Athletics+ én Achilles Top kunnen we op een laagdrempelige manier de atletieksport versterken en bevorderen", laat een tevreden sportwethouder Jo Schlangen weten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties