Kerkraadse wethouder Schlangen keert terug

foto © ZO-NWS | Sven Berends
Gepubliceerd op 8/02/2024 om 14:09
Laatst bewerkt op 8/02/2024 om 14:57

Na carnaval keert Jo Schlangen terug als wethouder van de gemeente Kerkrade.

De wethouder onderging in september vorig jaar een ingrijpende operatie en moest langdurig revalideren. Na carnaval gaat hij weer voorzichtig aan de slag en de wethouder verwacht dat hij eind maart weer fulltime aan het werk te zijn.

De afgelopen maanden werden de portefeuilles Onderwijs, Cultuur, Sport en het WMC verdeeld onder de overige collegeleden.

Wethouder Schlangen over deze moeilijke periode: “Na een intensieve periode van herstel en revalidatie is het tijd om mijn werkzaamheden weer op te pakken. Ik kijk ernaar uit om weer aan de slag te gaan. Ik wil mijn dank uitspreken voor de warme woorden en vele berichten die ik heb ontvangen in de afgelopen periode, het was hartverwarmend om de vele steun te mogen
ervaren.” laat de wethouder via de gemeente weten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties