Kane van Hoeye 68e nestor van De Jonkheid

Foto: De Jonkheid Schinveld
Gepubliceerd op 15/03/2023 om 16:44
Laatst bewerkt op 15/03/2023 om 16:50

Kane van Hoeye is uitgeroepen tot nestor van De Jonkheid. Hij wordt daarmee de 68ste nestor van de mei-vereniging uit Schinveld.

Kane is geen onbekende voor De Jonkheid. Zijn ouders hebben jarenlang fanatiek meegestreden binnen de vereniging. Momenteel volgt Kane een opleiding aan het technisch instituut Sint Jansberg in Maaseik. In de weekenden gaat hij regelmatig stappen met vrienden en is hij graag met de handen bezig als interieurbouwer. Naast zijn school is Kane nog werkzaam bij de vrijwillige brandweer van kazerne Schinveld en volgt hij hier de opleiding manschap A.

De eerste taak van de nieuwe nestor is deelnemen aan de dennestrijd welke op maandag 17 april begint. Voorafgaand hieraan zal op zaterdag 15 april de 70ste Mei-Den gekapt worden door de kapploeg van De Jonkheid, onder aanvoering van hun nieuwe kapitein Tristan Goffin.

Verder is ook de datum van het meifeest vastgesteld. Dit zal plaatsvinden in het eerste weekend van mei, te weten 5 tot en met 7 mei.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties