Jubileumfeest Kindervakantiewerk Hulsberg afgeblazen, te weinig belangstelling

Kindervakantiewerk jubileumfeest geannuleerd
Foto: KVW Hulsberg
Gepubliceerd op 21/05/2024 om 16:07
Laatst bewerkt op 21/05/2024 om 16:17

Het op 8 juni geplande jubileumfeest van Kindervakantiewerk in Hulsberg ter ere van het 40-jarig bestaan is afgeblazen. Reden: te weinig animo. Er zijn slechts 35 toegangskaarten verkocht.

Jaarlijks zijn zo'n honderd vrijwilligers betrokken bij de activiteitenweek van Kindervakantiewerk (KVW) in Hulsberg, dit jaar voor de 40ste keer. Alle reden voor een feest, vond het KVW-bestuur, en wel op 8 juni in café-zaal Op de Trepkes. "Het leek ons aardig om met iedereen die betrokken was en is bij KVW dit jubileum te vieren", zegt KVW-voorzitter Brian Kruts in De Limburger. "Helaas bleek de animo toch niet zo groot als wij vooraf hadden gedacht."

Er werden slechts 35 toegangskaarten verkocht, terwijl de organisatie op 100 tot 150 had gerekend. Waarom er zo weinig belangstelling is kan voorzitter Kruts niet verklaren.

Wie al een kaartje heeft gekocht krijgt z'n geld terug, laat de organisatie via Facebook weten.

De geplande KVW-week die van 5 tot 9 augustus in Hulsberg staat gepland gaat wel 'gewoon' door. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties