Jubileumfeest bij CV De Droepnaze

Gepubliceerd op 6/01/2023 om 11:26
Laatst bewerkt op 6/01/2023 om 13:52

Dit seizoen is een heel bijzonder seizoen voor carnavalsvereniging De Droepnaze uit Vaesrade. De vereniging bestaat 6x11 jaar.

Deze bijzondere mijlpaal wordt gevierd met een feestweekend in de tot een narretempel omgetoverd dorpshuis. De feestelijkheden starten op vrijdag 20 januari om 19.00 uur met een H. Mis en om 21.11 uur start het traditionele ouw wiever- en mennekesbal. Zaterdag vindt de galazitting plaats met vanaf 21.00 uur artiesten als Marleen Rutten, Rempetemp, Spik & Span, La Bamba, Duo Henk en Ton, en Erwin.

Het feestweekend wordt afgesloten met een jubileumreceptie. Vanaf 13.11 uur is iedereen van harte welkom om de vereniging te feliciteren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties