Jubileumconcerten met musicalster

foto © ZO-NWS | facebook Crescendo
Gepubliceerd op 23/09/2022 om 16:32
Laatst bewerkt op 23/09/2022 om 17:13

Het gemengd Koor Crescendo uit Doenrade bestaat 75 jaar en dat wordt onder andere gevierd met twee galaconcerten.

Het eerste concert staat op zondag 9 oktober gepland in de St. Laurentiuskerk te Spaubeek en het tweede concert vindt plaats op zondag 20 november in de St. Dionysiuskerk in Schinnen. Beide concerten beginnen om 16.00 uur.

Ook de Limburgse musicalster Suzan Seegers neemt deel aan het concert. Zij wordt begeleid door het Limburgs Strijkers Ensemble. Het koor uit Doenrade staat onder leiding van dirigent Anton Kropivšek met aan de vleugel Margreet Wesseling en laat bezoekers genieten van een mix opera, licht klassiek, musical, popmuziek en evergreens.

Kaarten voor de concerten zijn verkrijgbaar bij Gasterie Dobbelsteyn in Doenrade of bij secretaris Henk Smeets via 06 - 239 321 32 of via e-mail: henksmeets_85@msn.com

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties