Jayden Braaf gaat vertrekkende Noslin vervangen

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 23/01/2024 om 15:36
Laatst bewerkt op 23/01/2024 om 17:14

Daar waar Tijjanis Noslin naar het Hellas Verona gaat, verruilt Jayden Braaf diezelfde Italiaanse club voor Fortuna Sittard. De 21-jarige vleugelaanvaller voegt zich voor de rest van het seizoen op huurbasis bij de Sittardenaren.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Braaf al enkele jaren ervaring opgedaan in het buitenland. Nu kan hij zijn kwaliteiten laten zien op het hoogste niveau in Nederland. Braaf speelde in zijn jeugd bij Ajax en PSV, maar maakte in 2018 de overstap naar Manchester City. Later kwam hij ook in actie voor Borussia Dortmund.

Americo Branco is als technisch directeur blij dat Fortuna erin is geslaagd om direct een goede vervanger in huis te halen voor Noslin. "Met Jayden halen we een talentvolle speler in huis die een grote toekomst voor zich heeft," aldus Branco.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties