Jaarlijkse Hoej-vrasje Hoej-Hoej Comité

foto © ZO-NWS | Hoej-comité
Gepubliceerd op 14/12/2022 om 14:22
Laatst bewerkt op 14/12/2022 om 14:54

Op 7 januari organiseert het Schinveldse Hoej-Hoej-Comité het jaarlijkse Hoej-vrasje. De Hoejers en Bij-Hoejers kijken op deze avond terug op het afgelopen twee jaren. Die periode ging vooral gebukt onder het coronavirus.

Tevens wordt er onder het genot van een hapje en een drankje stilgestaan bij het komende seizoen. Daarnaast wordt de nieuwe wimpel gepresenteerd. Het Hoej-vrasje begint om 20.11 uur en vindt plaats in Cultureel centrum FaSiLa.

Daags na het Hoej-vrasje, zondag 8 januari, zullen de Hoejers een heuse voettocht maken naar de Sint Clemenskerk in oud-Merkelbeek.

Om 11.11 uur vertrekken ze vanuit Schinveld om een worst aan te bieden en te vragen voor goed weer op carnavalsdinsdag en een behouden vlucht van de 64ste ‘Geet mit ee gesjtrikt udder’.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties