IVN Beekdaelen ook te steunen met clubactie

foto © ZO-NWS | IVN Beekdaelen
Gepubliceerd op 8/09/2022 om 09:27
Laatst bewerkt op 8/09/2022 om 10:42

Ook IVN Beekdaelen neemt deel aan de Rabo Support Clubactie. Op deze manier hoopt de natuurvereniging een steuntje in de rug te krijgen. 

Het IVN zet zich in voor padden, salamanders, het vliegend hert en sinds kort ook de bever die in Schinveld verblijft. Verder maakt de vereniging zich sterk voor de kleine ijsvogelvlinder zoals die op de foto te zien is.

Om mensen bewust te maken van het belang en de aanwezigheid van de dieren zet het IVN vooral in op educatie op basisscholen en de natuurwerkdagen.

Leden van de Rabobank kunnen tot en met 27 september een stem uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Per uitgebrachte stem ontvangen verenigingen en clubs een bedrag van de bank.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties