Inwoonster Beekdaelen krijgt miljoenste prik GGD Zuid-Limburg

foto: GGD Zuid-Limburg
Gepubliceerd op 18/01/2022 om 07:56
Laatst bewerkt op 18/01/2022 om 08:06

De GGD Zuid-Limburg heeft maandag de miljoenste corona vaccinatie gezet. De prik ging in de arm van een inwoonster van Beekdaelen.

Milou kreeg de vaccinatie in Geleen. Vanwege de mijlpaal werd ze met bloemen en confetti onthaald. "Ik ben verrast vandaag deze bijzondere prik te mogen ontvangen. Blijf gezond en laat je prikken", laat ze achteraf weten.

Ruim een jaar geleden begon de GGD met de vaccinatie. In 11 maanden tijd werden 750.000 reguliere prikken gezet en 250.000 boosterprikken de afgelopen weken. De GGD verwacht dat het aantal boosterprikken de komende tijd nog zal oplopen omdat veel mensen de afgelopen weken besmet zijn geraakt met het coronavirus. Zij kunnen dan pas na 3 maanden de booster halen.

 

foto: GGD Zuid-Limburg

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties