Installatie pastoor Vincent Goulmy in twee parochies Brunssum

foto © ZO-NWS | Bisdom Roermond
Gepubliceerd op 24/11/2022 om 11:32
Laatst bewerkt op 24/11/2022 om 11:39

De Brunssumse Pastoor Vincent Goulmy wordt zondag 11 december officieel geïnstalleerd als pastoor van de parochies H. Gregorius de Grote en H. Joseph. De installatie is tijdens een H. Mis die om 14.00 uur begint in de Gregoriuskerk.

De 60-jarige Goulmy volgt oud-deken Piet Delahaye op, die sinds oktober een stap terug heeft gedaan en eervol werd ontslagen als pastoor van de twee parochies. Daarmee is Vincent Goulmy pastoor van heel Brunssum.

Goulmy is daarnaast vicaris voor missiezaken van het Bisdom Roermond en nationaal directeur Missio/Pauselijke Missiewerken.

De parochies van de H. Gregorius en H. Jozef gaan nu samen met de zes andere parochies in Brunssum een gezamenlijke parochiefederatie vormen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties