Inschrijven op herdruk historisch naslagwerk Brunssum nog mogelijk

foto: Historische bron van Brunsham
Gepubliceerd op 17/11/2023 om 10:02
Laatst bewerkt op 17/11/2023 om 10:13

De herdruk van het boek 'Brunssum de Eeuwen Door' is aanstaande. Heemkundevereniging Historische bron van Brunsham is dichtbij het benodigde aantal inschrijvingen zodat de drukmachine bijna in gang kan worden gezet.

Belangstellenden kunnen nog steeds inschrijven voor het boekwerk dat 13.000 jaar aan Brunssumse geschiedenis beschrijft. De heemkundevereniging gaat het naslagwerk opnieuw drukken en uitgeven, vanwege constante vraag ernaar.

Het boek werd in 1952 door toenmalig pastoor Moonen geschreven. Na de eerste oplage is het boek niet meer in herdruk verschenen. Stichting Historische bron van Brunsham wist de rechten op het boek te verwerven en daarmee komt een herdruk een stap dichterbij.

Intekenen kan via de website van de Heemkundevereniging Historische bron van Brunsham.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties