Inbrekers vastgelegd op camera

foto: Facebook
Gepubliceerd op 18/11/2023 om 11:00
Laatst bewerkt op 18/11/2023 om 11:27

Twee inbrekers zijn in Voerendaal vastgelegd op video terwijl zij interesse hadden in een auto die op een oprit van een woning stond. De eigenaar heeft de beelden via social media gedeeld.

Er zijn meerdere meldingen dat de mannen in de nacht van donderdag op vrijdag in Voerendaal gezien zijn. Op diverse plaatsen hadden zij aandacht voor geparkeerde auto's. Op de beelden van de videodeurbel is hun werkwijze te zien. Op het moment dat de bewoner aan de deur verschijnt maken zij zich uit de voeten

Tot nu toe is bekend dat daadwerkelijke één auto is opengebroken. Op diverse plekken werden zij gestoord door mensen die nog wakker waren of verlichting die aanging door bewegingsmelders.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties