Hoofdtrainer Jan van Dijk blijft twee seizoenen langer bij BSV Limburgia

Foto © ZO-NWS | BSV Limburgia
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 24/12/2021 om 11:00
Laatst bewerkt op 24/12/2021 om 11:18

Hoofdtrainer Jan van Dijk verlengt zijn contract met BSV Limburgia tot en met het seizoen van 2024-2025. De 65-jarige trainer blijft daarmee twee seizoenen langer bij de club dan in eerste instantie afgesproken was. 

"Sinds dit seizoen ben ik met veel plezier trainer bij deze vereniging. Samen met mijn staf en technisch adviseur Regillio Vrede kan ik in alle rust werken aan de doelstellingen van de vereniging", zegt van Dijk. "Vanwege de opgestelde lange termijn visie is het fijn om daar met deze contractverlenging in alle rust aan te kunnen blijven bouwen". 

Het bestuur is blij dat het verder samen kan werken met van Dijk en Vrede. Belangrijke doelstellingen hierin zijn het inpassen van talentvolle spelers in hun selectie en het ontwikkelen van de jeugdafdeling.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties