VIDEO: Hogere opkomst KVW Schinnen

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 5/08/2021 om 14:29
Laatst bewerkt op 27/01/2022 om 13:32

De opkomst bij het Kindervakantiewerk in Schinnen, KVW, is groter dan in de periode vóór de coronacrisis. De organisatie kijkt tevreden terug op de afgelopen twee weken waarin ongeveer 330 basisschoolkinderen meededen aan de sport- en spelactiviteiten.

Vorig jaar was er een verkort programma met veel aanpassingen vanwege de coronapandemie. Dit jaar was vrijwel alles als vanouds. De organisatie zegt er trots op te zijn dat onder andere de 1,5 meterregel goed werd nageleefd door de ouders. “Vrijwilligers die mogelijk besmet waren met het virus meldden dit bijtijds en bleven thuis”.

De KVW-organisatie denkt dat de hoge opkomst mogelijk te maken heeft met corona. “Kinderen zijn wel weer toe aan iets leuks en ouders hebben er vertrouwen in dat de kinderen bij KVW Schinnen veilige en leuke tijd hebben”.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties