In Hoger Beroep tegen veroordeling zware mishandeling

Foto: iStock
Gepubliceerd op 29/02/2024 om 14:10
Laatst bewerkt op 29/02/2024 om 17:31

Een inwoonster van Hoensbroek gaat in Hoger Beroep tegen de veroordeling voor zware mishandeling en het verlaten van de plek van een ongeval. De vrouw werd veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden.

Op 13 juli 2022 parkeert de vrouw haar auto langs de kant van de openbare weg vlakbij het zwembad in Hoensbroek. Dit tot ongenoegen van twee buurtbewoners, een man en een vrouw, die vinden dat de plaats vrij moet worden gehouden.

De auto van de vrouw wordt vervolgens door de buurtbewoners klem gezet. Als de vrouw tijdens het wegrijden één van de auto's aantikt lopen de emoties al snel hoog op. De buurtbewoonster springt op de motorkap om er vervolgens na zo'n honderd meter vanaf te vallen. Ze loopt hierdoor een hersenschudding op. De veroordeelde vrouw uit Hoensbroek gaat er in haar auto vandoor. 

De advocaat van de veroordeelde vindt volgens dagblad De Limburger dat de rechter onvoldoende rekening heeft gehouden met de bedreigende situatie voor zijn cliënt en gaat daarom in Hoger Beroep. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties