Hoej-comité gaat toch wimpel uitgeven

foto (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 7/01/2022 om 11:24
Laatst bewerkt op 7/01/2022 om 13:11

Het Hoej-comité gaat ondanks de coronacrisis toch de traditionele Hoej-wimpel uitgeven. Normaal gebeurt dat tijdens het het Hoej-vrasje. Echter zoals het nu uitziet zet corona daar ook dit jaar een streep door.

De wimpel is voor de vereniging een belangrijke bron van inkomsten. Omdat het comité geen subsidie ontvangt, zijn zij afhankelijk van sponsoren, giften en de verkoop van de wimpel. Het vaantje is tevens een bedankje voor iedereen die de jaarlijkse lancering van de ‘Hoej Geet mit een gesjtrikt udder’ mogelijk maakt.

Voor meer informatie neem eens een kijkje op de website van de Hoej: www.hoej.nl of ga naar www.facebook.com/hoejcomite/

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties