Historische wandelingen PvdA door Brunssum

foto: iStock
Gepubliceerd op 4/05/2023 om 15:39
Laatst bewerkt op 4/05/2023 om 16:55

Onder leiding van PvdA-voorzitter Servie Broers zijn er op 8, 15 en 23 juni weer enkele historische wandelingen door Brunssum. Broers is als historicus een uitstekende gids tijdens deze wandeling.

Tijdens de wandeling neemt hij de deelnemers mee naar de Brunssumse wijk Langeberg. Het mijnverleden is duidelijk terug te zien in de 100-jarige wijk, de architectuur en bouwwijze laten zien dat Brunssum snel groeide vanwege de mijnbouw.  

De twee uur durende wandeling is voor iedereen geschikt, houdt wel rekening met de flinke hoogteverschillen in de wijk. Vertrek is om 19.00 uur en de locatie volgt na aanmelden. De historische wandeling is gratis en aanmelden kan via brunssum.pvda@gmail.com

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties