Güçlu blijft op amateurbasis bij Roda JC

Gepubliceerd op 4/09/2023 om 13:20
Laatst bewerkt op 4/09/2023 om 14:52

Metehan Güçlu blijft op amateurbasis deel uit maken van Roda JC Kerkrade. De spits trainde al vanaf de eerste training van het seizoen mee met de selectie en blijft nu dus langere tijd verbonden aan de Kerkradenaren.

De Turkse jeugdinternational is op de weg terug na een zware knieblessure. "Metehan is al een lange tijd bij ons. Wij geven hem op amateurbasis de kans om volledig fit te worden en zijn oude niveau terug te vinden," aldus Rob Servais van Roda JC.

In het verleden speelde Güçlu onder andere voor Paris Saint-Germain en FC Emmen. Voor de laatstgenoemde club speelde hij door blessureleed slechts tien duels, waarin hij tweemaal het net wist te vinden. ​​​

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties