Golf van autobranden in Brunssum

foto © ZO-NWS | Track 88
Gepubliceerd op 26/03/2024 om 09:11
Laatst bewerkt op 26/03/2024 om 10:36

In Brunssum zijn de afgelopen dagen meerdere auto's uitgebrand. Afgelopen nacht vlogen twee auto's en een scootmobiel in brand.

Vrijdag brak een brand uit bij Europarcs aan de Akerstraat en zondag viel op de Prins Hendriklaan een auto ten prooi aan de vlammen.

In de nacht van maandag op dinsdag sloegen de dader(s) tweemaal toe. Voor de eerste melding moest de brandweer uitrukken naar de Ringstraat. Ondanks het snelle optreden konden een auto en een scootmobiel niet meer gered worden. Vooral de verwoeste scootmobiel trof de bewoner zwaar.

Een dik uur later was het raak op het Ingelsbroek in Brunssum. Ook hier stond een auto in brand. Omdat de politie van brandstichting uitgaat werd er een burgernet bericht verstuurd.

Opvallend is dat de branden allemaal tussen 4.00 en 6.00 uur plaatsvonden. De politie gaat in meerdere gevallen uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties