Global Voices in concert in Pelgrimskerk

foto © ZO-NWS | Global Voices
Gepubliceerd op 24/08/2022 om 08:59
Laatst bewerkt op 24/08/2022 om 09:41

In de Pelgrimskerk aan de Horizonstraat in Treebeek wordt op woensdag 7 september een bijzonder concert gegeven. Vanaf 19.30 uur verrast jongerenkoor Global Voices met muziek en dans uit het Afrikaanse Himalaya.

Global Voices is een internationaal cultureel project van de Duitse kinderhulporganisatie Global Care uit Fritzlar. Jongeren uit de projectlanden krijgen de mogelijkheid om de culturele schatten van hun thuisland naar West-Europa te brengen. 

De Evangelische Gemeente Gods Brunssum, dat Global Care kinderhulpprojecten als zendingsproject heeft, vindt ook dat Brunssum moet kunnen genieten van dit unieke concert, dat een vuurwerk beloofd van culturen met zang, dans en percussie uit Oeganda en Nepal.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties