Gezochte man maakt het de politie niet makkelijk

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 23/09/2022 om 09:38
Laatst bewerkt op 23/09/2022 om 10:36

Zowel politie als brandweer waren donderdag nodig om een gezochte man aan te houden in Eygelshoven. De man moet volgens het bericht op social media nog 180 dagen celstraf uitzitten.

De politie bezocht de man in zijn appartement in een flat in Eygelshoven. De man bleek niet thuis te zijn maar een blik in de woning van de man maakte duidelijk dat hij zich in allerijl uit de voeten had gemaakt. 

Volgens een tip had de gezochte man zich op het dak verschanst. Hierop werd de hulp van de brandweer ingeroepen die met een hoogwerker ter plaatse kwam om het dak en de balkons af te zoeken. De man bleef echter spoorloos. 

De woning werd vervolgens nog in de gaten gehouden door enkele onopvallende politieagenten. Enige tijd later verliet de man de flat. Op het moment dat hij de agenten doorhad, zette hij het op een rennen. In een laatste poging om aan de lange arm der wet te ontkomen dook hij in een sloot. Met een nat pak werd de man door de agenten eruit gevist en overgebracht naar het politiebureau.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties