Gemengd koor Crescendo Doenrade geeft voorjaarconcert

foto: Gemengd Zangkoor Crescendo Doenrade
Gepubliceerd op 23/04/2024 om 11:49
Laatst bewerkt op 23/04/2024 om 11:50

Ieder jaar verzorgt gemengd zangkoor Crescendo een voorjaarsconcert. Dit jaar vindt het concert op vrijdag 10 mei plaats in Gasterie Dobbelsteyn in Doenrade.

De 75 zangers van Crescendo brengen onder leiding van dirigent Anton Kropivsek vanaf 19.00 uur diverse uiteenlopende werken ten gehore. Van klassiek via swingend tot aan experimentele nummers toe. Naast het koor uit Doenrade kunnen bezoekers ook genieten van Popchor Baiersbronn. De gasten uit het Duitse Schwarz Wald zijn een bekend en hoog aanziend koor in Duitsland.

Kaarten zijn te verkrijgen via Gasterie Dobbelsteijn en de leden van Gemengd Koor Crescendo. Meer informatie over het koor op www.crescendo-doenrade.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties