Gemeentespelden uitgereikt tijdens Lambertusviering

foto © ZO-NWS | fanfare St. Lambertus
Gepubliceerd op 19/09/2022 om 11:36
Laatst bewerkt op 19/09/2022 om 13:54

De laatste Lambertusviering van de fanfare uit Schinveld kreeg een bijzonder tintje. Loco-burgemeester Levin de Koster was aanwezig om enkele gemeentespelden uit te reiken.

Deze waren echter nog voor de leden die het afgelopen jaar 40 jaar lid waren van de vereniging. Door corona kon het patroonsfeest toen niet doorgaan. Math Vinclair, Bianca Kuijpers, Jacques Kuijpers, Richard Scheren en John Scheren mochten de onderscheiding uit handen van Levin de Koster ontvangen. 

Vervolgens werden ook de jubilarissen van dit jaar in het zonnetje gezet. Bijzondere aandacht was er voor Huub Hustings. Hij is 50 jaar lid van de vereniging en voor al zijn verdiensten in die vijf decennia werd hij benoemd tot Erelid van de vereniging. De anderen jubilarissen waren Ron Hendriks en Gijs Raes.

Het was de laatste Lambertus viering van fanfare St. Lambertus want vanaf 1 januari gaat de vereniging fuseren met harmonie Sint Caecilia uit Schinveld.

Lees ook: Harmonie en fanfare Schinveld gaan fuseren.

foto © ZO-NWS | fanfare St. Lambertus

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties