Gemeenteraad kan tijdelijk niet in raadzaal terecht

foto: Gemeente Kerkrade
Gepubliceerd op 30/11/2023 om 15:57
Laatst bewerkt op 30/11/2023 om 17:15

Vanwege een verbouwing van de raadzaal in het gemeentehuis in Kerkrade moet de gemeenteraad tijdelijk uitwijken naar gemeenschapshuis 't Patronaat in Bleijerheide. Na meer dan 25 jaar was de ruimte toe aan een grondige opknapbeurt.

Als de raadzaal in februari klaar is zal vooral de indeling van de ruimte het meest in het oog gaan springen. Deze is op wens van de raadsleden aangepast. In de oude situatie zaten de raadsleden in twee halve cirkels. Hierdoor was het vaak lastig om visueel contact te hebben tijdens de debatten.  

De gemeente laat weten dat de raads- en commissievergaderingen vanwege de verbouwing de komende maanden ook niet rechtstreeks te volgen zijn via een livestream. Wel worden achteraf geluidsopnamen op de website van de gemeente geplaatst.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties