Gemeente vraagt mening over leefbaarheid in Voerendaal

Gepubliceerd op 23/08/2023 om 10:57
Laatst bewerkt op 23/08/2023 om 13:10

De gemeente Voerendaal wil graag de mening van de burgers weten over de leefbaarheid in Voerendaal. Met het invullen van een online vragenlijst hoopt de gemeente meer inzicht te krijgen.

Wonen in een prettige omgeving gaat verder dan alleen een woning hebben. Ook hoe tevreden bewoners zijn met hun omgeving en voorzieningen zijn van groot belang. Daarnaast spelen veiligheid en het hebben van contacten in de buurt een grote rol.

Samen met onderzoeksbureau Invior heeft de gemeente een online vragenlijst opgesteld die inwoners anoniem kunnen invullen. De vragenlijst is te vinden via de website van de gemeente Voerendaal. Invullen kan tot 18 september.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties