Geen interpellatiedebat over Kneijkuilerweg

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 14/04/2021 om 09:08
Laatst bewerkt op 14/04/2021 om 11:22

Het verzoek voor een interpellatiedebat van D66 werd dinsdagavond van tafel geveegd. Met het debat probeerde fractievoorzitter Rodney Swelsen nogmaals aandacht te krijgen voor de voorgenomen snelheidsverlaging op de Kneijkuilerweg.

Naast Rodney Swelsen was ook de VVD van mening dat een discussie over het thema mogelijk moet zijn. De rest van de gemeenteraad is echter van mening dat er later nog meer dan voldoende mogelijkheden komen om in debat te gaan over de weg.  Later komt nog een uitwerking van het mobiliteitsplan. In het raadsvoorstel moeten ook de nodige aanpassingen financieel worden onderbouwd.

Veel mensen zien de snelheidsverlaging op de vroegere provinciale weg niet zitten. Anderen vrezen dat door de snelheidsverlaging automobilisten naar Sittard alternatieve routes gaan zoeken om op hun bestemming te komen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties