GaiaZOO slaat deelname realityserie af

foto: Sven Berends
Gepubliceerd op 24/04/2024 om 16:47
Laatst bewerkt op 24/04/2024 om 17:16

GaiaZOO gaat niet in zee met het productiebedrijf dat voor NPO 1 een realityserie maakt over het reilen en zeilen in Nederlandse dierentuinen. Dat bevestigt directeur Rob Huppertz van GaiaZOO aan ZO-NWS.

"Wij zijn inderdaad benaderd voor deelname aan de NPO-serie 'Het echte leven in de dierentuin' ", licht Huppertz toe. Als de deal was doorgegaan hadden op dit moment de camera's in het Kerkraadse dierenpark gedraaid voor uitzendingen in 2025. 

"We hebben om meerdere redenen besloten niet met het productiebedrijf in zee te gaan. Er lopen verschillende bouwprojecten die het park niet op 'zijn best' laten zien. Bovendien moesten we voor deelname een flink bedrag neertellen", vertelt de directeur van GaiaZOO. Een exact bedrag wil Huppertz niet noemen maar volgens hem kun je er een hele mooie nieuwe auto van kopen. 

"Daar staat tegenover dat het om een zeer goed bekeken en gewaardeerd programma gaat. Desondanks vonden we de bijdrage te groot." GaiaZOO gooit daarmee de deur  voor tv niet dicht. "We slagen er steeds beter in onze eigen content voor het voetlicht te brengen, dus zeg nooit nooit."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties