Franssen gaat voor vijf zetels bij Provinciale verkiezingen

Foto © ZO-NWS | Facebook Voerendaal Actief
Gepubliceerd op 28/11/2022 om 15:47
Laatst bewerkt op 28/11/2022 om 17:07

De uit Voerendaal afkomstige Raimond Franssen laat weten dat vijf zetels bij de provinciale Staten verkiezing het doel is voor Lokaal-Limburg. Momenteel heeft de partij twee zetels in het Limburgs Parlement.

Franssen is tijdens de verkiezingen van 15 maart lijsttrekker voor de kieskring Zuid-Limburg. De drie extra zetels zijn volgens 1Limburg gebaseerd op de vele lokale partijen die zich voor de aanstaande verkiezingen hebben aangesloten bij Limburg-Lokaal. De teller staat inmiddels op 19 partijen. Ook het feit dat burgers steeds minder vertrouwen hebben in de landelijke partijen zou voor groei zorgen.

Tijdens de algemene ledenvergadering werden Franssen en Dré Peters officieel gekozen tot lijsttrekkers. Tevens werden de overige kandidaten voor de twee kieskringen vastgesteld. Hier staan bijvoorbeeld Maureen Buting uit Heerlen en Ton Raven uit Sittard-Geleen. Zij wisten tijdens de gemeenteraadsverkiezingen nog veel stemmen te behalen in hun gemeenten.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties