Fortuna zonder punten in Nijmegen

Gepubliceerd op 16/12/2023 om 10:37
Laatst bewerkt op 16/12/2023 om 10:52

Fortuna Sittard heeft bij NEC in Nijmegen een 4-1 nederlaag geleden. Beide teams moesten vrijdagavond het duel in de Goffert met 10 man afmaken vanwege twee rode kaarten.

Noslin kreeg al na 20 minuten rood vanwege een overtreding. Aanvankelijk werd geel gegeven maar na tussenkomst van de VAR werd toch een rode kaart getrokken. NEC kwam daarna op voorsprong via Magnus Mattson. Fortuna probeerde de stand nog gelijk te zetten maar was niet bij machte, want NEC scoorde op slag van rust andermaal.

Na rust moest ook NEC met 10 man verder na een overtreding op Ferati. Dat gaf Fortuna een betere kans om de aansluitingstreffer te maken en dat gebeurde dan ook in de 69e minuut door Kaj Sierhuis. De vreugde was echter van korte duur. Nog geen minuut later kwam NEC opnieuw op voorsprong. Niet snel daarna viel de 4-1 en was de wedstrijd gespeeld.