Fortuna start competitie met winst bij Go Ahead Eagles

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 11/08/2024 om 19:52
Laatst bewerkt op 11/08/2024 om 20:03

Fortuna Sittard is zondag de competitie in de Eredivisie gestart met een knappe overwinning. Bij Go Ahead Eagles in Deventer werd met 0-2 gewonnen.

Beide ploegen begonnen zondagmiddag rustig en aftastend aan het duel. De thuisploeg had een aantal fraaie kansen maar kwam niet tot scoren. Mede dankzij doelman Mattijs Branderhorst van Fortuna. De ploeg van trainer Danny Buijs oogde sterk in de verdediging.

Fortuna kwam na rust in de 57e minuut op voorsprong door een doelpunt van Alen Halilovic. In de 73e minuut veerde de Fortuna-aanhang opnieuw op uit de stoeltjes. Deze keer was het Makan Aïko die de bal bij de ploeg uit Deventer in het net kopte.