Fortuna pakt eerste punt dit seizoen

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 10/09/2022 om 21:54
Laatst bewerkt op 10/09/2022 om 22:10

Met een 1-1 gelijkspel bij NEC in Nijmegen heeft Fortuna Sittard het eerste punt van dit seizoen binnen. Een kwartier voor tijd kwam Fortuna op voorsprong en was er zicht op de eerste zege, maar NEC maakte daar in blessuretijd een eind aan.

De nieuwe trainer Julio Velázques bekeek het duel vanaf de tribune. Fortuna doelman Ivor Pandur wist enkele keren een achterstand te voorkomen. Daarentegen had keeper Jasper Cillessen van NEC geen kind aan Fortuna. Die laatste kreeg pas vlak voor rust de eerste echte kans op scoren. 

Na rust stond een beter Fortuna op het veld in de Goffert. Enkele goede kansen van NEC eindigden naast de goal of in handen van Pandur. Invaller Oguzhan Özyakup maakte zijn debuut voor Fortuna en werkte de bal voorbij doelman Cillessen: 0-1. NEC ging op zoek naar de gelijkmaker en die viel in de vijfde minuut van de blessuretijd.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties