Fortuna huurt Italiaanse aanvaller

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 12/01/2023 om 09:33
Laatst bewerkt op 12/01/2023 om 09:57

Woensdag hebben Fortuna Sittard, Bologna en de Italiaans Gianmarco Cangiano een handtekening gezet onder een huurcontract. De 21-jarige aanvaller speelt de rest van het seizoen in Sittard.

Cangiano was al door Bologna verhuurd aan Bari, maar daar kwam hij niet aan spelen toe en verloor daardoor ook zijn plek in de nationale ploeg Onder 20. Bij Fortuna kan hij in het resterende seizoen zijn talent bewijzen. De Sittardenaren kunnen dan het huurcontract met nog een jaar verlengen. Bovendien is er ook een optie over het kopen van de speler opgenomen in het contract.

De 21-jarige speelde onder andere in de jeugd van AS Roma. Na zijn overstap naar Bologna in 2019 werd hij aan diverse clubs verhuurd. Fortuna heeft tijdens de wintertransfer nu al drie spelers aangetrokken.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties