Fortuna in eigen huis onderuit tegen Feyenoord

Gepubliceerd op 1/05/2022 om 19:47
Laatst bewerkt op 1/05/2022 om 20:08

Fortuna is er niet in geslaagd potten te breken tegen Feyenoord. In eigen huis verloor een kansloos Fortuna zondag met 1-3.

Geertruida en Nelson scoorden voor Feyenoord. Zian Flemming maakte het doelpunt voor Fortuna. Doelman Yannick van Osch voorkwam een nog grotere nederlaag. 

Feyenoord kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. In de 8e minuut kopte Lutsharel Geertruida de bal uit een hoekschop binnen. Na 25 minuten verdubbelde Feyenoord de stand, nogmaals via Geertruida.

De tweede helft was amper 7 minuten oud toen Nelson Reiss de derde treffer voor Feyenoord maakte. Zian Flemming maakte de achterstand een beetje goed. In de 71e minuut maakte hij een voorzet van Seuntjes af: 1-3. Daarna kreeg Fortuna nog een paar fraaie kansen en kwam de spanning een beetje terug in de wedstrijd. Maar gescoord werd er niet meer.

Met de nederlaag tegen Feyenoord en de zware duels die nog volgen staat voor Fortuna handhaving in de Eredivisie nog steeds onder druk.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties