Finales LVK verplaatst

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 22/12/2021 om 12:11
Laatst bewerkt op 22/12/2021 om 12:40

De uit Doenrade afkomstige Isabelle Jennes moet toch nog even wachten voordat zij de halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer mag openen. Vanwege corona worden de halve finale en de grote finale van de 46e editie verplaatst.

De halve finales stonden aanvankelijk gepland voor 12 en 13 januari. Echter de huidige maatregelen gelden tot 14 januari. Door te schuiven houdt de organisatie de deur op een kier voor de tv-opname in de Schouwburg in Venray. Mochten de coronamaatregelen niet versoepeld worden dan zijn de halve finale op 21 en 23 januari vanaf 20.30 uur te beluisteren op de radio van L1.

De finale staat nu gepland op carnavalszondag (27 februari). Welke vorm die finale gaat hebben is op dit moment nog niet bekend en is afhankelijk van de dan geldende maatregelen.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties