Film van Remy van Heugten in Amerikaanse bioscopen

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 31/05/2023 om 16:48
Laatst bewerkt op 31/05/2023 om 17:12

De film Mascotte van de regisseur Remy van Heugten uit Schinveld is binnenkort te zien in Amerikaanse bioscopen. In januari vond de wereldpremière plaats in het Amerikaanse Salt Lake City. 

Nu Sumerian Film de rechten heeft verworven wordt de film in eerste instantie gedistribueerd naar de bioscopen in grote steden zoals Los Angeles en New York. Later wordt de film eveneens gelanceerd op het streaming platform van Sumerian.

Mascotte gaat over de problemen van een 17-jarige hooligan die de nodige problemen ervaart bij het volwassen worden.

Het is niet de eerste film van de in Schinveld geboren regisseur. Met zijn film Glückauf over de gevolgen van de mijnsluiting won hij meerdere prijzen. Voor beste regie kreeg hij een Gouden Kalf. Ook verfilmde hij het boek Schuld, over het snoeiharde milieu in Amsterdam Nieuw-West.

Lees ook: Vier Gouden Kalveren voor Glückauf

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties