Fietstocht voor jong en oud door de natuur

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 1/06/2022 om 15:24
Laatst bewerkt op 1/06/2022 om 16:10

Beweegdaelen organiseert op zaterdag 25 juni een fietstocht door de natuur. De organisatie heeft in samenwerking met de dorpscoördinatoren van Beekdaelen een 30 kilometer lange route uitgestippeld.

Deelnemers, zowel jong als oud, kunnen vanaf drie verschillende locaties in Beekdaelen vertrekken. Restaurant Hedelfinger (Quabeeksweg 1 Bingelrade). Restaurant Heerlux (Aan de Voeëgelsjtang 1in Schinveld) of Fietspad "Zwarte Pad" (Op de kruising van het Zwarte Pad en Stationsstraat 27A in Schinnen). 

Opstappen kan tussen 12.00 en 13.00 uur en iedereen kan op een eigen tempo de route afleggen. Op deze manier kunnen de deelnemers genieten van de mooie natuur die Beekdaelen te bieden heeft. Onderweg zijn er diverse horecagelegenheden waar een tussenstop gemaakt kan worden. Finish is in ieder geval restaurant Smeets aan de Steenweg in Merkelbeek.

Het is de bedoeling dat u zich vooraf inschrijft voor de fietstocht. Na inschrijving ontvangt u een goodiebag inclusief kortingsbonnen. Aanmelden kan tot 18 juni via info@beweegdaelen.nl of door te bellen naar CMWW Schinveld 088 - 455 25 90.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties