Feestweekend voor jubilerende carnavalsvereniging uit Puth

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 20/06/2022 om 09:16
Laatst bewerkt op 20/06/2022 om 10:28

Carnavalsvereniging de Pötters uit Puth vieren komend weekend hun 6x11 jarig jubileum. Dat gebeurt in de feesttent op het voormalige sportcomplex aan de Sittarderweg.

Op zaterdag zorgt de Groep Wahnsinn met hun Power Polka-muziek ervoor dat de tent op de kop komt te staan. Er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar bij Frans Diederen en Café Bie Laurengske.

Zondag is er een Fair Culinair. Diverse standhouders en foodtrucks zorgen vanaf 12.00 uur voor een gevarieerd culinair aanbod uit alle windstreken. Gedurende de dag zijn er verschillende optredens van onder andere Big Benny en Spik & Span. Voor de kids staat er een groot springkussen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan aan de Wensulance en de Dorpsgaard/Bijenoase van Puth.

Kijk voor meer informatie over de carnavalsvereniging op www.cvdepotters.nl.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties