FD Gazellen Award voor onderneming uit Hulsberg

foto: Facebook gemeente Beekdaelen
Gepubliceerd op 5/12/2023 om 11:24
Laatst bewerkt op 5/12/2023 om 12:06

James Robinson uit Hulsberg heeft de FC Gazellen Award in de wacht weten te slepen. Bedrijven die bovengemiddeld presteren maken aanspraak op deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad.

James Robinson is het bedrijf van Jim Kikken en Jim Coumans. Het bedrijf houdt zich bezig met marketing en branding. De afgelopen jaren zagen de twee jonge ondernemers hun omzet fors toenemen. Door het toenemende aantal opdrachtgevers moest ook het personeelsbestand worden uitgebreid. Het bedrijf kende een innovatief jaar waarbij het verhuisde naar een nieuw pand.

"Wij zijn ontzettend trots op het winnen van deze award," laten de ondernemers weten. Limburg telt 31 ondernemingen die deze award hebben gewonnen. Slechts vijf daarvan liggen in Zuid-Limburg. Namens het gemeentebestuur van Beekdaelen feliciteerden wethouder Henk Reijnders (Economie) en wethouder Levin de Koster (Vitale kernen) het tweetal met het behalen van deze bijzondere prestatie, die ook van groot belang is voor de lokale economie in Beekdaelen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties