Fanfares uit Doenrade en Jabeek fuseren

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 12/12/2022 om 11:20
Laatst bewerkt op 12/12/2022 om 15:26

Na jarenlange samenwerking kiezen de fanfares uit Jabeek en Doenrade dan nu toch voor een fusie. Die is al vanaf 1 januari komend jaar een feit.

Vanaf dat moment gaan de verenigingen verder onder de naam Koninklijke Fanfare St. Caecilia Jabeek-Doenrade. In de afgelopen tijd namen de verenigingen al gezamenlijk deel aan het jaarlijkse boordelingsconcert in Amstenrade en ook de jaarlijkse marktconcerten werden in beide dorpskernen gegegeven.

Het nieuwe fanfareorkest staat onder leiding van dirigent Stan Beckers en is op dit moment druk doende met de voorbereidingen voor het nieuwjaarsconcert. Op zaterdag 7 januari is de fusievereniging vanaf 19.30 uur te beluisteren in Gasterie Dobbelsteyn in Doenrade. Tijdens dit concert zingt ook het Gemengd Koor Crescendo.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties