Fabian uit Brunssum staat in finale KVL

foto © ZO-NWS | Christel de Rijck
Gepubliceerd op 17/11/2022 om 12:40
Laatst bewerkt op 17/11/2022 om 13:20

De 8-jarige Fabian de Rijck uit Brunssum heeft zich weten te plaatsen voor de finale van het Kinjer Vasteloavend Leedjesfestival. Tijdens een spannende voorronde in trefcetrum Aldenghoor in Haelen koos een vakjury elf finalisten.

Het liedje Ich bin köning Carnaval viel duidelijk in de smaak en Fabian kan zich dan ook voorbereiden op de finale die op zondag 5 februari in Heel wordt gehouden. Echter, voor het zover is duiken de elf finalisten eerst de studio's van Marlstone in voor een professionele opname. Deze wordt dan gebruikt tijdens de finale ronde.

Samen met Fabian zijn nog twee liedjes uit deze regio toegelaten tot de finale. Veuroet, veuroet, noa Veure! van OBS Aan de Meule uit Sittard en De Rebelsje Poete met Greutsch wie Eine Pauw uit Geleen behoren tot de finalisten.

De kaartverkoop voor dit evenement start in januari via de website van het KVL: www.kvl-limburg.nl.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties