Evaluatie met burgers over Trichterweg

foto: iStock
Gepubliceerd op 2/06/2022 om 09:30
Laatst bewerkt op 2/06/2022 om 10:39

Er komt een evaluatie over de reconstructie van de Maastrichterstraat en Trichterweg in Brunssum waarbij ook burgers hun visie kunnen delen. Dat heeft verantwoordelijk wethouder Jo Mertens dinsdag tijdens de raadsvergadering laten weten.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de bijeenkomst met de bewoners gaat plaatsvinden, maar de wethouder zegde toe er op korte termijn op terug te komen. 

Tijdens de raadsvergadering stelde onder andere de VVD wederom vragen over het project dat niet geheel vlekkeloos verlopen is. Vooral bij het oprijden van de weg zouden gevaarlijke situaties ontstaan. Het PAK sloot hierbij aan met een opmerking over een onoverzichtelijke situatie door geparkeerde auto's bij de Marebosjesweg. 

Ook de twee lantaarnpalen die midden op het fietspad staan worden binnenkort verplaatst. Volgens de wethouder is een hele poos geleden al opdracht aan Enexis en Ziut gegeven om de gevaarlijke situatie aan te passen. Een stroomkastje dat eveneens midden op het rijwielpad stond is inmiddels verplaatst.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties