Europa's eerste permanente Walk Walk Dance in Heerlen

foto: Daily tous les jours, Jack Landau
Gepubliceerd op 31/05/2023 om 14:48
Laatst bewerkt op 31/05/2023 om 15:46

Vanaf zaterdag heeft Heerlen de eerste permanente Walk Walk Dance van Europa. Het interactieve en speelse kunstwerk wordt die dag om 14.00 uur geopend tijdens de Stad-als-speeltuin-dag.

De Walk Walk Dance verandert alledaagse gewoonten zoals springen, rennen, rollen en wandelen in een eigen, uniek ritme. Het is bedacht en ontworpen door de bekroonde kunst- en designstudio Daily tous les jours uit Montreal. Wereldwijd hebben zij al 40 van deze interactieve installaties geplaatst. De installatie in Heerlen is de eerste in Europa.

“Heerlen werkt aan meer vrolijkheid, meer verrassing en meer beweging in het centrum. Met de Walk Walk Dance brengen we in samenwerking met een bureau van wereldklasse letterlijk muziek en dans in onze stad", laat centrum-wethouder Jordy Clemens weten.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties