Ervaring delen is het onderwerp van Alzheimercafé

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 28/02/2023 om 09:12
Laatst bewerkt op 28/02/2023 om 09:59

Het onderwerp van het Alzheimercafé op 14 maart is het samen delen van ervaringen. De bijeenkomst begint echter met de documentaire 'Weet wat je vergeet'. 

Bezoekers zien dan hoe mensen onder hypnose beleefden hoe het is om de regie en controle over hun eigen doen en laten kwijt te raken. Aansluitend staat het delen van ervaringen centraal. Het delen van ervaringen van mensen met dementie en hun naasten kan anderen helpen om beter om te gaan met de moeilijke momenten. Dit gebeurt in kleine groepen. 

Het café vindt plaats in de grote recreatiezaal van het Zorgcentrum Tobias in Heerlen. Aanmelden is niet nodig en entree is gratis. De zaal is open vanaf 19.00 uur. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties