Enige inschrijver gemeentelijke publicaties trekt zich terug

Foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 17/11/2022 om 09:33
Laatst bewerkt op 17/11/2022 om 09:56

De Gemeente Beekdaelen heeft vanaf 1 januari geen lokaal weekblad meer om gemeentelijke informatie in te publiceren. Dat is het gevolg van een fout gelopen aanbesteding.

De fusiegemeente wil vanaf volgend jaar in nog maar één lokaal blaadje haar informatie publiceren. Weekblad de Beekdaeler was het enige blad dat reageerde op de aanbestedingsprocedure van de gemeente Beekdaelen. 

Toch besloot het blad deze week haar laatste editie te publiceren. 

Voorheen kocht de gemeente bij drie verschillende bladen ruimte om gemeentelijke informatie te publiceren. Dat moest per 2023 veranderen door een aanbestedingsprocedure te starten waar uiteindelijk één weekblad gekozen zou worden. 

Met de terugtrekking van de Beekdaeler is het publiceren van gemeentelijke informatie in de problemen gekomen. De gemeente gaat nu kijken welk alternatief er is. 

Tot die tijd is gemeentelijke informatie te lezen via www.beekdaelen.nl en zijn geprinte exemplaren verkrijgbaar in het gemeentehuis in Nuth en de informatiepunten in Schinnen en Schinveld.

Tot het einde van het jaar worden bekendmakingen ook nog gepubliceerd in GoedNieuws en Journaal van Beekdaelen.

Lees ook: Weekblad de Beekdaeler trekt stekker eruit

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties