Elektrische scooter oorzaak schuurbrand

Foto: Track'88
Gepubliceerd op 16/09/2023 om 11:20
Laatst bewerkt op 16/09/2023 om 11:25

Een schuur in Nuth is vrijdagmiddag volledig uitgebrand nadat een elektrische scooter in brand vloog tijdens het opladen. De brand brak uit in een bijgebouw aan de Parallelstraat. 

De vlammen sloegen metershoog uit het bijgebouw, gelegen in de tuin van een woning. De brandweer reageerde snel en wist de brand te blussen, waardoor overslaan naar andere gebouwen werd voorkomen.

De schuur werd volledig verwoest, en ook de schutting en tuinspullen van de buren liepen flinke schade op door de brand. Er kwam veel rook vrij tijdens het incident. De brandweer werd ter plaatse geroepen met twee tankautospuiten en kreeg versterking uit onder andere Brunssum. 

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties