Eerste Repair Café na corona

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 4/10/2021 om 10:27
Laatst bewerkt op 11/10/2021 om 13:03

Samen voor elkaar Onderbanken organiseert na de verplichte coronapauze van anderhalf jaar weer een Repair Café. Op zaterdag 16 oktober kunnen mensen tussen 10.00 en 13.00 uur hun defecte spullen laten repareren.

Vrijwilligers staan dan in BMV de Henkhof in Merkelbeek klaar om elektrische apparaten te repareren, kleding te verstellen, fietsen te repareren of messen en scharen te slijpen. Ook zijn twee klokkenmakers bereid om uw klok weer aan de juiste tik te helpen. De reparaties zijn kosteloos, doch een vrijwillige bijdrage wordt aanbevolen. 

Bij het Repair Café worden de huidige coronamaatregelen gehanteerd. Daarom moet iedere bezoeker vanaf 13 jaar bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties