Eerste lustrum festival Zomerstop

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 6/07/2022 om 14:19
Laatst bewerkt op 6/07/2022 om 15:09

De organisatie van de eerste jubileumeditie van het Voerendaalse Zomerstop is in volle gang. Op 23 juli vindt de vijfde editie van het festival plaats.

Op de locatie aan de bosrand bij Kasteel Cortenbach kunnen bezoekers genieten van punk/grunge tot folk en pop, maar ook een mash-up feestband en de huis-DJ zijn er te bewonderen. Het is één van de weinige festivals waar jonge gezinnen ook hun kinderen mee naar toe kunnen nemen. 

Het idee voor het festival ontstond vijf jaar geleden omdat Voerendaal alle tradities zoals de kermis en de jaarmarkt aan het kwijtraken was. De vier organisatoren pakten de handschoen op en langzaam maar zeker mag ook festival Zomerstop zich een traditie noemen. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties