Duitse koerier met drugs aangehouden

Gepubliceerd op 31/05/2023 om 17:15
Laatst bewerkt op 1/06/2023 om 09:35

Op een parkeerplaats in Eygelshoven heeft de politie zo'n honderd kilo amfetamine aangetroffen in de bestelbus van een koerier. In een personenauto trof de politie duizenden euro's aan.

De agenten passeerden per toeval de parkeerplaats waar drie mannen bij twee voertuigen stonden. De agenten vertrouwden de situatie niet en gingen over tot controle van het drietal.

In het bestelbusje vonden de agenten in enkele dozen amfetamine. In de auto werden zo'n 8000 euro gevonden. De drie mannen uit Aken werden allen aangehouden. De bijrijder van de personenauto en de bestuurder van het bestelbusje zijn inmiddels weer op vrije voeten. De bestuurder van de personenauto moet zicht verantwoorden voor witwassen en het het overtreden van de Opiumwet. Zijn voorarrest werd met 14 dagen verlengd.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties